Slut på sommaren

Idag var vi och tog ned sommarhagen så nu är det höst på riktigt. Tur hade vi för det börja regna just när vi var klara.

Ett bra hjälpmedel för att rulla upp tråd.


Styrketräning

Igår körde jag lite stalltjejs styrketräning med vikter på 12kg i varje hand. Det var nämligen dags att hämta hem hö inför vintern.
I vanliga fall brukar vi ha balar på drygt 20kg så dessa kändes riktigt lätta :)


Dagens teknik

Tänk att man kan vara i kittelfjäll och prata i telefon med sin bror samtidigt som man ser varann på skärmen och han befinner sig i Dallas, Texas.
Så kunde man inte göra då vi var barn...


Kantareller

Idag blev det en tur i skogen för att leta kantareller. Det är inte lätt att se dem nu när marken är gul av löv men de vi hittade var stora :)


Kittelfjäll

Sitter i stugan och njuter av fredagskvällen med hela helgen framför mig:)


Skrittsväng

Som vanligt blev det ett skrittpass idag efter gårdagens vila. Vi skrittade tillsammans med Micca och Maja som skulle träna för Irja och så låtsades jag och Levina att vi också skulle träna för henne :)


Rosa

Älskar färgen på min nya stalltröja som snälla föräldrarna köpte på Ullared.


Uteritt

Idag blev det en kortare uteritt i skritt i det varma vädret. Kan inte sluta njuta av att återigen få sitta min älskade hästs rygg.


Lycklig häst

Så här bra hade Levina det medan matte städade hagen.


Vem behöver gå på gym?

När man har häst får man helt klart mycket gratis träning. Idag mockade jag tillexempel ur hagen och det är bra träning för armarna. Sedan kan man ju själv bestämma hur tungt man vill träna genom att fylla kärret mer eller mindre :)

Resultatet


LYCKA!!!

Idag har jag ridit min fina häst för första gången på 4,5 månader! Oj, vad jag har saknat att sitta på hennes rygg. Nu hoppas jag bara att det fortsätter gå bra och att hon ska vara helt frisk. Tiden får utvisa helt enkelt men skulle gärna ha svaret redan nu.
Jag hoppas hon tyckte det vara lika kul som jag att få göra något annat än att bara gå och dra i hagen. Men hon verkade då trivas och var hur lugn som helst trots den långa vilan.


RSS 2.0